Print_about_us

Valori

Valorile noastre de bază sunt fundamentul strategiei companiei noastre și al culturii companiei. Ca societate, trebuie să ne adaptăm strategia la provocările cu care ne confruntăm. În climatul economic actual, aceasta înseamnă: eficiență îmbunătățită, calitate, fiabilitate și producție eficienta. Aceasta este responsabilitatea noastră comună și trebuie să ne străduim să realizăm împreună obiectivele strategice. Numai monitorizarea constantă a proceselor și îmbunătățirile ulterioare le vor permite să atingem aceste valori. Pentru a face acest lucru, vom măsura, analiza, acționa și verifica rezultatele.

Teamwork

Principalul nostru obiectiv este creearea unui mediu de lucru stimulent. Colaborarea, lucrul in echipă si responsabilitătile bine definite sunt esentiale la constructia unei echipe profesioniste.

Inovatie

Diax Solutions cauta mereu noi metode si solutii pentru a veni in intampinarea dumneavoastra. Raspundem cerintelor din ce în ce mai mari ale clientilor nostri prin oferirea de noi tehnologii,
scopul final fiind depasirea asteptarilor clientilor.

Orientare catre rezultat

Suntem dedicati in atingerea obiectivelor noastre financiare pentru a asigura cresterea economica si securitatea locurilor de muncă. Acest activ trebuie valorificat pentru a face investitiile necesare si pentru a reinnoi procesele.

boxes

Diax Solutions va ofera o solutii personalizate si integrate pentru fiecare produs. Daca doriti sa faceti produsul dumneavoastra recunoscut in piata, ne vom asigura ca acesta iese in evidență. Diax Solutions este unic in procesul sau integrat de proiectare si productie. Echipa noastra de profesionisti va realiza orice proiect cu cea mai mare responsabilitate si la cea mai inalta calitate, garantata prin certificarea ISO 9001/2008.