Ambalaje din carton

O dotare tehnica de ultima generatie si implementarea de solutii software dedicate pentru proiectare industriala pot asigura obtinerea de ambalaje, cutii din carton personalizate si alte produse tipografice conforme celor mai inalte standarde, acestea fiind si argumentele pentru care investim constant in cele mai noi tehnologii.

Imprimam si decupam digital, ceea ce ne permite sa realizam ambalaje personalizate de orice forma si dimensiune; de asemenea putem furniza mostre identice cu produsul final.

Echipa Diax proiecteaza ambalaje din carton adaptate dimensiunilor produselor ce urmeaza a fi impachetate si transportate. Obtinem dimensiuni optimizate pentru costuri si depozitare, cu o ranforsare corecta si protectie sporita la transport, astfel ne asiguram ca produsele ajung in perfecta stare la beneficiari. 

Un exemplu relevant ar putea fi realizarea ambalajelor pentru obiecte cu forme neregulate, precum cutiile de tip ladite, unde provocarea este realizarea unor elemente de stabilitate si protectie pentru dimensiunile exacte ale respectivului produs. Adesea suntem provocati si de partenerii nostri din industria cosmetica pentru care producem ambalaje cu forme noi in fiecare sezon de sarbatori, pentru cadouri sau diverse promotii. Aceste ambalaje de produs pot fi realizate din carton tip GC, din cartoane speciale sau chiar si din materiale rigide de tip mucava.

Cu siguranta va veti face produsul remarcat si veti atrage noi clienti alegand sa personalizati ambalajele din carton sau cutiile in care prezentati si livrati. Alegeti Diax si va asiguram ca nu exista limita de proiectare sau dotare tehnica, tot ceea ce putem gandi, vom putea realiza!