Roll Up

Cand vine vorba despre a face o impresie buna, calitatea este totul. La Diax Solutions folosim numai materiale premium pentru a va oferi bannere roll up rezistente si frumoase. Puteti alege montajul si dimensiunea de care aveti nevoie pentru a transmite stilul si personalitatea marcii dumneavoastra, iar noi vom crea un design unic si de efect! 

Sistemul de expunere tip roll up este o varianta eficienta atunci cand doriti sa plasati un material informativ de mari dimensiuni, insa nu dispuneti de suficient loc sau libertate pentru a plasa afise sau panouri publicitare. Sistemele mobile de tip roll up nu necesita spatiu foarte mare de depozitare sau de plasare atunci cand sunt expuse. In plus, sunt o metoda mai putin costisitoare si au avantajul de a putea fi transportate in mai multe locuri de interes, eliminand astfel inconvenientele pe care le au acele tipuri de produse care nu permit mutarea. 

 

Care sunt caracteristicile bannerului roll up?

Dimensiunile standard variaza de obicei de la 80 la 200 cm latime, in timp ce inaltimea standard este de 200 cm. Acest lucru permite acestor bannere sa fie folosite in orice spatiu, fie ca este unul expozitional cu tavane inalte sau o sala de conferinte in care tavanul poate fi mai jos. Imprimarea se face la rezolutie fotografica, pe PVC, iar produsul rezultat este cu adevarat remarcabil!

Evidentiati-va prezenta la targuri, conferinte sau evenimente cu un banner roll up bine conceput! Bannerele produse de Diax Soutions sunt pre-asamblate cu tot ce este necesar – incluzand suportul pentru banner si caseta pentru transport – intr-un sortiment de optiuni pentru nevoile si bugetul dumneavoastra. Sunt durabile si gata pentru utilizare repetata, in interior si exterior, pe termen lung si reprezinta o modalitate excelenta de a va face brandul remarcat in locuri aglomerate!