Lanyard

Un accesoriu promotional care nu trebuie sa lipseasca din organizatia dumneavoastra!

Lanyard-ul este un snur, siret sau cordon circular, de regula atasat in jurul gatului, pentru a avea la indemana diverse obiecte, precum chei, legitimatii sau ecusoane. Se pot personaliza prin imprimare, confectiona cu carabine sau se livreaza in rola pentru a fi confectionate de catre dumneavoastra. 

Care sunt cele mai intalnite utilizari pentru lanyard?

Accesoriu pentru electronice. Lanyardurile sunt utilizate pe scara larga si cu dispozitive mici cum ar fi camere, mp3 playere si unitati flash USB pentru a preveni pierderea sau scaparea lor. 

Suport de ecuson. Snururile de ecusoane sunt des intalnite unde este necesara identificarea, cum ar fi in corporatii, conventii, targuri comerciale si in industria divertismentului. Sunt adesea realizate din material tesut si pot fi folosite si ca si brelocuri in special in situatiile unde cheile pot fi pierdute cu usurinta, cum ar fi salile de sport. 

Curea de siguranta. Lanyardurile se intalnesc si la intrerupatoarele de pe masinile periculoase, industriale, chiar si pe benzile de alergare, astfel, daca operatorul devine brusc incapabil, caderea acestuia va trage snurul atasat la incheietura maiii, care apoi va comuta imediat masina respectiva. 

 

Oricum le-am denumi: lanyard-uri sau snururi personalizate pentru ecusoane, oricand aveti nevoie sa le folositi ca si metoda de identificare a angajatilor, obiect promotional, sau suport de prezentare in cadrul unui eveniment sau conferinta, va ajutam sa gasiti solutia optima! Nu degeaba ne numim Diax Solutions!