Print digital

Cei peste 10 ani de experienta in industria tipografica, precum si investitiile constante in echipamente de productie exclusiv noi, fac posibila realizarea celor mai complexe produse tipografice in cadrul fabricii noastre din Bucuresti. Echipamentele pentru tipar digital ne permit sa obtinem o adaptare optima a printului in functie de produs, respectand cele mai inalte standarde de calitate. 

Obtinerea celui mai bun timp de productie nu putea fi posibila fara investitii in utilaje industriale de tipar si finisare, fara eficientizarea fluxurilor de productie si bineinteles a fluxurilor logistice. 

Integrarea serviciilor de creatie grafica, tipar flexo, print digital (inclusiv de format mare) este impusa de necesitatea finalizarii produselor tipografice la timp. Sunt evitate astfel si eventualele erori de comunicare pentru ca intregul proiect se realizeaza in cadrul Diax Solutions.

Beneficiati de preturi competitive pentru toate produsele si serviciile de tipografie, iar cotatiile de pret sunt transmise in maximum 24 ore!