Standuri de prezentare produse

Standurile de expunere a produselor sunt cunoscute si cu denumirea de POSM Display (Point Of Sales Material Display) si sunt cu adevarat eficiente pentru a imbunatati vizibilitatea produselor! Pot fi confectionate din carton, forex, metal, pal, mdf, sunt usor de montat cu ajutorul clipsurilor sau decupajelor plug-in si atrag atentia prin culori si structuri deosebite. 

Diax Solutions livreaza intotdeauna calitate si proiectele noastre de succes in domeniu au dovedit ca suntem un partener de incredere. Adresati-va echipei noastre pentru orice tip de standuri de prezentare produse

Grid-standuri-de-prezentare-01 Grid-standuri-de-prezentare-02 Grid-standuri-de-prezentare-03 Grid-standuri-de-prezentare-04 Grid-standuri-de-prezentare-05 Grid-standuri-de-prezentare-06

Ce tip de produse pot fi promovate prin standuri din carton?

Standurile din carton sunt o forma de prezentare targetata pe brandul dumneavoastra si reprezinta o solutie de promovare folosita in special in supermarketuri. In functie de dimensiunea lor pot fi pozitionate la casierie sau in spatiile dintre rafturi si pe culoarele magazinelor.

Ele sunt executate din carton ondulat si pot fi personalizate astfel incat sa asigure vizibilitate maxima. Sunt usor de montat si demontat datorita instructiunilor atasate, pot fi relocate usor si au rezistenta mare la sustinerea greutatii produselor prezentate. Cel mai des producem standuri din carton pentru parteneri din urmatoarele domenii:

  • Alimente, bauturi, tigari
  • Parfumuri, produse cosmetice
  • Produse de intretinere si curatenie
  • Bijuterii
  • Produse auto-moto
  • Brosuri si cataloage
  • Produse electronice si electrocasnice

 

Tipuri de standuri de prezentare produse:

Pentru expunere pe podea

Standurile de prezentare pe podea (floor display) sunt proiectate pentru a fi asezate direct pe pardoseala magazinului si au un grad ridicat de rezistenta. Se pot proiecta diverse solutii de ranforsare (pereti laterali dublati, bare transversale cu profil special pentru sustinerea politelor, structura interioara tip fagure, placi intermediare pentru obtinerea rezistentei crescute) astfel incat sa fie expuse cu succes inclusiv produse grele precum bere, vinuri si alte bauturi (cca 40 kg per polita).

Pentru expunere tip palet

Putem realiza standuri de prezentare la dimensiuni optimizate pentru expunere pe palet, iar aceasta solutie este utilizata cand partenerii nostri opteaza sa livreze produsele deja introduse in standul de expunere. Astfel, manipularea si transportul se fac in conditii de siguranta. Si aceste display-uri pot fi proiectate pentru o rezistenta ridicata, astfel incat sa poata fi expuse produse grele de pana la cca 40 kg pe polita, in special pentru industria alimentara.

Pentru expunere pe tejghea

Prezentarea in standuri de tip counter display este utilizata pentru expunerea produselor in zona de casierie a supermarketurilor sau magazinelor si are scopul de a facilita procesul de vanzare a produselor. Se pot realiza dintr-o gama larga de cartoane si materiale, in functie de specificul industriei, al produselor si de modalitatea de expunere.

Pentru expunere cu agatatoare

Pentru produsele mai mici sau pentru expunere in zona de casierie a supermarketurilor se pot utiliza cu succes astfel de solutii prinse cu diverse tipuri de chingi, ce pot facilita expunerea optima a produselor.

Standuri cu forme speciale

Fie ca va doriti ca modalitatea de expunere a produselor sa evidentieze valorile brandului, fie ca apare necesitatea practica a optimizarii expunerii unor produse cu forme sau dimensiuni atipice, sau pur si simplu pentru a pune in practica idei creative deosebite, ne mobilizam pentru a dezvolta impreuna cele mai interesante proiecte!