Ambalaje flexibile multistrat

Ambalajele flexibile sunt relativ noi pe piata si au devenit populare datorita eficientei si rentabilitatii lor. Sunt realizate dintr-un amestec de folie de calitate si materiale plastice, sunt foarte usoare, iar cel mai des le intalnim in forma de pungi, tuburi si folii termocontractibile. In toate industriile, de la electronice si jucarii pana la alimente si cosmetice, ambalajul flexibil a devenit unul dintre accesoriile cheie in furnizarea de produse!

Care sunt cele mai intalnite tipuri de ambalaje flexibile?

Ambalajele flexibile sunt disponibile in diverse dimensiuni si forme. Ele sunt fie produse intr-o forma definita care va permite sa umpleti si sigilati produsul, fie intr-o forma nedefinita, intr-o rola, astfel incat ambalatorii pot alcatui ulterior ambalajul conform designului. Materialele folosite sunt usoare si versatile, iar cel mai des intalnite tipuri de ambalaj flexibil sunt urmatoarele: 

  • pungi imprimate: pungile pretiparite sunt utilizate in scopuri de marketing, afisand marca si modelele de produs
  • pungi pentru mostre: de obicei acestea sunt preformate si sigilate la cald, pot fi ulterior umplute si sigilate final
  • pungi pentru stoc: acestea pot fi proiectate fara imprimare si ulterior etichetate pentru promovarea afacerii dumneavoastra
  • pliculete: acestea sunt folosite in mod obisnuit in industria alimentara si in cea farmaceutica
  • role: ambalajele flexibile in role sunt pretiparite cu informatii despre produs si se livreaza neformate, urmand ca ambalatorii sa le formeze, umple si sigileze.

De ce ar trebui sa folositi un ambalaj flexibil?

  • prietenos cu mediul: utilizarea ambalajelor flexibile reduce deseurile, deoarece in productie se utilizeaza mai putina energie si emisiile de carbon sunt reduse
  • durabil si flexibil: acest tip de ambalaj este durabil deoarece materialele folosite sunt rezistente si multe dintre ele reutilizabile
  • ajuta la conservarea continutului: ambalajul flexibil este excelent pentru produsele perisabile, deoarece ajuta la pastrarea prospetimii acestora pentru mai mult timp
  • versatil: puteti crea o gama larga de forme, modele si imprimeuri! nu exista limita pentru a va face ambalajul flexibil unic!
  • eficient: veti cheltui mai putin pe transport si distributie, datorita greutatii reduse. Faptul ca ocupa mai putin spatiu este de asemenea apreciat de catre clienti, care gasesc mai convenabil sa manipuleze, sa transporte si sa pastreze produsele cu ambalaje flexibile.

 

Folosim ambalaje flexibile aproape peste tot in viata noastra de zi cu zi. Sunt ecologice, sigure, simplu de modelat si inovatoare. Aflati mai multe despre acest tip de produs si despre cele mai bune optiuni de ambalare pentru afacerea dumneavoastra contactand echipa Diax Solutions!