Etichete in rola

Imprimarea flexografica sau “flexo” a rolelor de etichete autoadezive este o forma conventionala de productie, ideala pentru tiraje mai mari. Etichetele in rola sunt produse pentru aplicare manuala sau automata si pot fi folosite pentru vin si bauturi spirtoase, alimente, produse de ingrijire personala, vitamine si suplimente, de fapt pentru orice aplicatie de ambalare va puteti imagina! 

Etichetele autoadezive in rola pot fi produse pe o varietate de materiale si cu numeroase tipuri de finisaje speciale. Tehnologia de care dispunem ofera flexibilitatea de care aveti nevoie pentru a obtine cea mai buna valoare pentru proiectele dumneavoastra!

Care sunt detaliile de considerat cand comandati etichete in rola?

Deciziile precum dimensiunea rolei, matrita si materialele de suport sunt importante pentru a obtine rezultate finale corecte. Aceste decizii vor varia si in functie de tipul de echipament pe care urmeaza sa il utilizati. Prin urmare, nu strica niciodata sa discutati cu un profesionist despre nevoile dumneavoastra, echipamentul de care dispuneti si alti factori, inainte de a face o achizitie. 

O serie de intrebari sunt frecvente atunci cand luati in considerare achizitionarea de etichete autoadezive in rola, inclusiv urmatoarele:

  • ce tip de imprimanta interna aveti?
  • ce tip de tehnologie de imprimare veti folosi? (direct termica, transfer termic, inkjet, etc)
  • ce dimensiune a centrului din carton este necesara?
  • care este diametrul exterior maxim al rolei ce se potriveste pe imprimanta dumneavoastra?
  • ce tip de material este potrivit? hartie sau folie?
  • este nevoie de vreun marcaj de sincronizare pe etichete?

 

Cand vine vorba despre imprimare etichetelor flexografice, priceperea tipografilor face toata diferenta. Avem un istoric de rezultate premiate si mai mult de un deceniu de productie in acest domeniu, capacitatile si maiestria noastra sunt de neegalat! Echipa noastra talentata va poate ajuta, de asemenea, sa elevati imaginea produsului printr-un design de  eticheta autoadeziva cu adevarat remarcabila!

Daca aveti o intrebare sau aveti nevoie de ajutor, anuntati-ne in formularul de contact, pe email sau la telefon, echipa noastra de experti este intotdeauna aici pentru dumneavoastra!