Pop Up Spider

Fie ca detineti o afacere mica sau lucrati pentru o corporatie, promovarea afacerii este esentiala. Cu bannerele noastre curbate pop up spider puteti transmite informatiile dorite la evenimente, expozitii sau targuri, captivand publicul cu un afisaj de exceptie.

Un pop up spider este fabricat dintr-un cadru de aluminiu extensibil si imprimarea mesajului se face fie pe material textil, fie pe autocolant laminat, atasat pe panouri subtiri din PVC care ofera flexibilitatea afisajului. Materialele din care este confectionat au o rezistenta ridicata, iar asta inseamna ca acest tip de banner are ca beneficiu un timp de utilizare prelungit si este potrivit pentru expunere atat in interior cat si in exterior.

Un pop up spider are suprafata de expunere de pana la 8 mp, ceea ce reprezinta un avantaj major atunci cand il comparam cu celelalte sisteme expozitionale.  Cu ajutorul acestui tip de sistem puteti crea un afisaj portabil absolut remarcabil la un pret accesibil! 

Bannerele curbate pop up spider sunt portabile si usor de intretinut. Materialul usor face ca aceste afisaje sa fie o optiune potrivita pentru amenajarea temporara la targuri si evenimente. Prinderea cu velcro si geanta de transport inclusa sporesc portabilitatea si confortul.

Afisajele pop up spider sunt disponibile in diverse dimensiuni si forme, profilele si cadrele utilizate fiind configurabile pentru o adaptare perfecta la necesitatile dumneavoastra. In functie de evenimente si de periodicitatea organizarii campaniilor de promovare, aceeasi structura poate fi reutilizata pentru printuri diferite.

Produsele pop up pe care le oferim sunt cu adevarat concepute sa ofere vizibilitate ridicata si  sa inspire incredere si profesionalism. Echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune idei si un timp redus de realizare!