Folii aluminiu pentru blistere

Producem pentru parteneri din domeniul farmaceutic inca de la inceputul activitatii noastre, folosim materiale de cea mai buna calitate si imprimam folii din aluminiu pentru blistere intr-un mediu controlat, respectand normele ridicate de siguranta si transport. Daca veti apela la echipa noastra pentru un astfel de produs, cu siguranta veti fi multumiti! Capsulele vor fi protejate cu un material de calitate superioara, imprimat impecabil si in acelasi timp suficient de subtire astfel incat produsul sa poata fi scos usor. 

Folia imprimata pentru blistere se utilizeaza in industria farmaceutica si cea a suplimentelor alimentare. Cel mai important rol al ei este sa ofere protectie impotriva factorilor externi precum praful, grasimile sau razele solare. Ambalajele sub forma de blister sunt utilizate pentru tablete, capsule sau doze unice. Un pachet blister pentru medicament trebuie sa ofere protectie pentru cerintele de valabilitate, dar si un anume grad de rezistenta la manipulare.

Care sunt avantajele ambalarii in blistere?

  • Prospetime: in special pentru articolele care sunt folosite pe rand, avand compartimente, pot fi utilizate cand consumatorul doreste. Din acest motiv plantele medicinale, medicamentele si alte articole sensibile pot beneficia de ambalajul blister.
  • Doza sau marimea portiei: pentru medicamente si anume alimente, aceste pachete impart in mod uniform un articol, astfel incat consumatorul sa nu foloseasca prea mult produs deodata. Chiar si unele amestecuri de condimente sunt in ambalaje blister, deoarece producatorul a predeterminat deja cantitatea necesara pentru anumite retete. In mod similar, dozarea medicamentelor este mai usor de inteles si  mai sigura pentru consumator atunci cand este utilizat un astfel de pachet.
  • Imaginea: din punct de vedere estetic, un recipient blister din plastic este o alegere buna deoarece ofera produsului o gama de optiuni pentru a crea o experienta atragatoare vizual. Cu o fata din plastic, aceste recipiente permit consumatorilor sa vada produsul inainte de a cumpara. 
  • Securitate: pentru articole care trebuie sa ramana imobilizate, blisterul este o solutie ideala. Compartimentele individuale si in general mici nu permit miscarea produsului in interiorul ambalajului, iar acest tip de design protejeaza si de daune cauzate in timpul transportului.
  • Personalizare: deoarece blisterele sunt termoformate, fiecare model este unic pentru produsul vandut. Indiferent de dimensiune sau de numarul de articole continute in blistere, acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor produsului.

 

Daca deja lucrati cu acest tip de produse sau credeti ca ar fi o idee buna sa incepeti, contactati echipa Diax Solutions! Va vom demonstra ca aplicam cele mai bune practici din industrie pentru designul si productia ambalajelor de calitate superioara!