Servicii de design grafic si identitate vizuala

Identitatea vizuala a afacerii dumneavoastra nu este reprezentata doar de logo-ul companiei!  Expertii nostri de la agentia de design grafic Diax Solutions va vor explica de ce.

Identitatea vizuala este reprezentarea grafica ce diferentiaza un brand de toate celelalte. Pe langa nume, brandul este definit de elemente precum: logo, cromatica, tipologie de fonturi, imagini grafice distinctive.  

Cu alte cuvinte, identitatea vizuala descrie tot ceea ce clientii pot vedea fizic, de la cartea de vizita, brosura, catalog, website pana la designul de ambalaj sau cel interior al magazinului de prezentare. Este cea mai valoroasa comunicare vizuala pe care o puteti realiza pentru afacerea dumneavoastra si va ajuta sa stabiliti conexiunile cu potentialii clienti.

Scopul identitatii vizuale este:

  • sa creeze o conexiune emotionala cu privitorii
  • sa ii informeze despre natura marcii si a serviciilor / produselor oferite
  • sa unifice numeroasele aspecte ale unei afaceri prin imagini coerente
  • sa creeze memorabilitate pentru ca brandurile retinute sunt credibile, iar clientii cumpara de la brandurile credibile.

 

Rolul identitatii vizuale este unul esential in constructia unui brand, tinand cont de faptul ca oamenii sunt foarte vizuali. Imaginea este cea care contribuie, intr-un mod semnificativ, la memorarea unui brand. Cine nu a auzit “o imagine face cat o mie de cuvinte”?

In meniul produse veti gasi listate principalele categorii de materiale de brand pe care le proiectam si producem in fabrica Diax din Bucuresti,  iar echipa noastra de vanzari este gata oricand pentru noi provocari!  Contactati-ne si va vom ajuta sa gasiti solutii potrivite de design grafic si identitate vizuala pentru afacerea dumneavoastra!