Etichete si benzi tesute

Etichetele tesute sau etichetele brodate sunt cireasa de pe tort cand vine vorba despre brandingul produsului dumneavoastra. Clientii stiu ca o eticheta tesuta fin necesita mult timp si eforturi in comparatie cu una imprimata. Aceasta atentie la calitate este recunoscuta, apreciata si devine asociata cu marca pe care o promovati. 

Cei peste 10 ani de experienta, designerii talentati si utilizarea materialelor de inalta calitate inseamna ca putem livra cu mult peste asteptarile dumneavoastra atunci cand vine vorba despre crearea unei etichete textile tesute premium! 

Tipuri de etichete tesute:

Etichete tesute de brand sunt produse avand in vedere ca au in permanenta contact cu pielea, de aceea sunt folosite modele cu textura fina, tip damasc. Sunt usor de aplicat si integrat si exista flexbilitate si in privinta formelor: pot fi indoite la capete, pliate la mijoc sau doar decupate. Sunt disponibile si intr-o gama variata de culori si tesute high definition (o concentratie mare de impunsaturi pe centimetrul patrat), iar acest lucru contribuie semnificativ la rolul lor estetic. Acestea pot fi si autoadezive, mai des intalnite in cazul comenzilor clientilor nostri care produc pantofi.

Etichete tesute de marime se regasesc langa eticheta de brand, pot fi pliate pe mijloc sau doar taiate si de obicei sunt in acord cu eticheta de produs din punct de vedere al calitatii si culorii.

Etichete tesute de compozitie sunt o modalitate premium, durabila de a produce eticheta cu rol informational. Pe ele sunt tesute toate detaliile legate de modul de utilizare, curatare, calcare, informatii cu privire la dimensiunea produsului, compozitia textila, tara de productie. 

Benzile tesute personalizate pot fi utilizate ca element de decor pe exteriorul produsului sau inserate ca si modalitati de prindere pe umeras. De asemenea se folosesc si sub forma de lanyard-uri, benzi pentru ecusoane sau chiar pentru ambalarea/impachetarea cadourilor. 

 

De ce sa aleg etichete tesute pentru brandul meu?

  • nu se vor estompa: datorita materialeor noastre de inalta calitate, etichetele pe care le producem sunt de foarte durabile. Culoarea firului nu se va estompa, iar etichetele vor arata ca noi pentru o lunga perioada de timp!
  • variatie pentru produs: etichetele textile tesute sau cele texile termoadezive sunt grozave si ca ornamente, adaugand un finisaj unic articolului de imbracaminte
  • aspect profesional: etichetele sunt o modalitate usoara si eficienta din punct de vedere al costurilor pentru a crea un aspect premium. Prin atasarea etichetelor, produsele dumneavostra isi sporesc valoarea. 
  •  

 

Toate produsele de calitate au nevoie de o eticheta buna, de una care sa se potriveasca cu identitatea marcii. Daca doriti sa duceti hainele pe care le creati la urmatorul nivel, atunci etichetele textile tesute sunt modalitatea de a face acest lucru, iar partenerul dumneavoastra este Diax Solutions!