Etichete personalizate autoadezive si ambalaje flexibile

Cautati o eticheta durabila, versatila sau cu o textura speciala pentru produsul dumneavoastra? Cu siguranta la Diax veti gasi solutia potrivita! Producem o gama variata de etichete autocolante personalizate, etichete termice autoadezive, ambalaje flexibile si benzi adezive care satisfac toate cerintele pietei!

Etichetele autocolante sunt vedetele portofoliului nostru si probabil cel mai versatil produs folosit in domeniul packaging. Ambalajul produselor dumneavoastra poate fi din sticla, plastic, metal sau chiar lemn, specialistii nostri va vor recomanda optiunea potrivita! In functie de produs, mediul de aplicare si mediul de pastrare vom alege impreuna materiale, adezivi si tehnologia pentru tipar astfel incat etichetele autoadezive personalizate sa fie  de calitate si cu adevarat speciale!Etichetele autoadezive contin un volum variabil de informatii, ce pot fi inclusiv importate din baza dumneavoastra de date. Sunt usor de aplicat oriunde (manual sau automat), le putem livra in rola sau in coala si au numeroase utilizari:

  • marcarea produselor (traduceri, ingrediente, informatii nutritionale, data de productie si data de expirare)
  • oferte promotionale
  • mesaje informationale 
  • semnalizarea de siguranta (iesiri, prize, panouri electrice) si multe altele


Ambalajele flexibile multistrat reprezinta alegerea ideala pentru ambalarea produselor care au nevoie de protectie ridicata si de o prezentare deosebita. Diax furnizeaza o gama larga de folii multistrat ce sunt utilizate in diverse domenii de activitate, atat in industria alimentara cat si in cea nealimentara. Pentru clientii nostri din industria farmaceutica tiparim si folii din aluminiu pentru blistere. 

Cunostintele de specialitate acumulate in cei peste 10 ani de activitate ne permit sa oferim produse de cea mai buna calitate, care corespund celor mai inalte exigente specificatii, iar tehnicile moderne de imprimare si finisare de care dispunem sunt solutia pentru a crea un aspect unitar, in conformitate cu imaginea brandului dumneavoastra.

Contactati specialistii Diax pentru etichete autoadezive si ambalaje flexibile premium!