Despre noi

De la vizualizare si design, pana la productie si instalare, scopul nostru este sa ajutam imaginea brandului dumneavoastra sa devina cu adevarat exceptionala!

Ne straduim sa fim:

Transparenti si onesti

Oferim sfaturi impartiale, suntem responsabili pentru actiunile noastre, respectam intotdeauna ce promitem si suntem deschisi atunci cand discutam despre optiuni, preturi si termene de livrare.

Inovatori

Exploram in mod constant cele mai noi tehnologii si metode de productie pentru a ne asigura ca solutiile noastre sunt potrivite, ofera impact maxim si adauga valoare produsului dumneavoastra.

Receptivi

Raspundem rapid tuturor solicitarilor si ne asiguram ca intelegem pe deplin cerintele dumneavoastra. Acest lucru ne perminte sa oferim cotatii precise si cea mai eficienta solutie.

Creativi si dedicati

Suntem pasionati si plasam clientul in centrul a tot ceea ce facem. Acest lucru implica alocarea timpului pentru a intelege cerintele si a gasi solutii viabile, de calitate superioara si in limita bugetului.

Produse

Fie ca sunteti un proprietar de mica afacere care e abia la inceput, sau o companie multinationala care necesita milioane de etichete si ambalaje in fiecare an, Diax are solutia! Utilajele noastre de ultima generatie ne permit sa tiparim cele mai variate etichete, ambalaje, produse de marketing si semnalistica si veti lucra cu experti ce vor asigura succesul proiectului dumneavoastra indiferent de industria in care activati.

Parteneriatele noastre puternice cu furnizori globali ne ofera un acces de neegalat la cunostintele din industrie, permitandu-ne sa dezvoltam servicii de ambalare si etichetare personalizate pentru a raspunde tuturor cerintelor dumneavoastra.

Recunoastem ca avem un rol important de jucat in conservarea resurselor naturale pretioase ale planetei si in protejarea mediului pentru generatiile viitoare.

Ca atare, ne angajam sa reducem impactul global asupra mediului. Scopul Diax Solutions este de a reduce amprenta noastra prin investitii in inovare, noi tehnologii si imbunatatiri ale proceselor de fabricatie. Tiparim conform cu cele mai recente standarde si impreuna cu furnizorii nostri globali oferim o varietate de produse ecologice realizate din materiale reciclate si din surse durabile.

Servicii de design grafic

Nu oferim doar produse tiparite! Designerii nostri talentati pot lucra alaturi de dumneavoastra in fiecare etapa a procesului pentru a ne asigura ca fiecare produs sau serviciu livrat este in conformitate cu viziunea pe care o aveti. 

Servicii de print si decupare digitala

Serviciile noastre de imprimare si decupare digitala sunt disponibile pentru o gama larga de materiale, dimensiuni si stiluri, ceea ce ofera flexibilitate pentru toate modalitatile in care doriti sa va promovati produsul.

Devotamentul nostru ne diferentiaza de concurenta! Va putem oferi termene de livrare foarte scurte, care va permit sa introduceti produsele dumneavoastra pe piata fara intarziere. Aflati mai multe despre calitatea serviciilor noastre!