Creare logo

Inca de la inceperea activitatii in Romania, in anul 2010, am jucat un rol important in definirea si crearea logo-urilor si identitatilor vizuale pentru multe companii mici si mijlocii foarte interesante! Am gasit solutii pentru business-uri din (aproape) orice domeniu de activitate, multe dintre ele a fiind incluse in portofoliul nostru. 

Un logo este mult mai mult decat o simpla imagine. Este o parte importanta a companiei si are un impact semnificativ asupra perceptiei publice asupra afacerii. Un logo bine conceput este o modalitate usoara de a transmite ca afacerea este profesionala, de incredere si ofera bunuri si servicii de calitate.

Definire cerinte client

Cercetarea si analiza pietei

Dezvoltare concept

Executie

Varianta finala de logo creat de designerii nostri va fi livrata in toate formatele necesare, fisiere vectoriale ce permit printarea si folosirea logo-ului in exterior, un fisier PNG cu fundal transparent ce permite atasarea logo-ului pe website si tipizate, dar si varianta standard JPG pentru folosirea logo-ului in platformele de socializare.

 

Cu siguranta veti fi multumiti de serviciile noastre de creare de logo pentru ca va vor ajuta sa va diferentiati in fata competitiei!