Litere volumetrice

Literele volumetrice sunt excelente pentru a comunica numele si imaginea marcii dumneavoastra! Gama larga de optiuni de personalizare va permite sa obtineti fonturile si siglele care vor impresiona mii de trecatori in fiecare zi! La urma urmei, cum puteti creste reputatia marcii? Prin consecventa in brandingul dumneavoastra!

Cum alegeti literele volumetrice potrivite pentru afacerea dumneavoastra?

Stiti deja cat de important este sa va diferentiati in permanenta imaginea de cea a competitorilor! 

Contactati echipa de designeri Diax si va vom propune variante pentru acest tip de promovare, plecand de la o simpla fotografie a fatadei sau magazinului pentru care vom proiecta literele volumetrice. Aspectul literelor si intensitatea luminii sunt doua criterii care fac o diferenta majora intre cele mai importante tipuri de produse de semnalistica existente pe piata. Cand alegem culoarea, forma, dimensiunile, vom avea in vedere multe criterii in baza carora vom decide varianta castigatoare! 

Tinem cont de buget, durabilitate, impact, analizam si competitia si includem toate detaliile pe care le considerati esentiale pentru consolidarea marcii dumneavoastra. Pentru o locatie dintr-o cladire eleganta, moderna se potrivesc literele volumetrice independente din tabla sau stiplex, inalte si alungite, usor de citit si in ton cu aspectul cladirii. Daca proiectul este pentru o berarie sau un restaurant tip fast food, se potrivesc literele volumetrice cu neon special ce diferentiaza cladirea de toate celelalte din zona.

Firmele luminoase reprezinta o forma ideala de a va evidentia reclama atat pe timp de noapte, cat si pe timp de zi, fie ca va afisati logo-ul sau va prezentati produsele si serviciile prestate.

Signalistica este o parte extrem de importanta pentru notorietatea marcii! Vizibilitatea ridicata a luminilor LED, combinata cu un design sofisticat sau cool, este ideala pentru a da o prima impresie corecta. Cu alte cuvinte, literele volumetrice si firmele luminoase sunt un instrument de marketing eficient care va continua sa genereze interes mult timp dupa cumparare. 

Aveti intrebari despre literele volumetrice sau doriti mai multe informatii despre cum putem colabora pentru a va transforma proiectul in realitate? Completati formularul de contact sau sunati-ne, suntem gata oricand pentru o noua provocare!