Pungi de curierat personalizate

Pentru ca ne-am dorit sa fim solutie unica pentru toate tipurile de ambalaje necesare pentru afacerea dumneavoastra putem produce chiar si pungi de curierat personalizate! Sunt facil de depozitat, foarte usoare, cu strat de protectie impotriva factorilor externi si pot fi chiar alternativa de impachetare eco de care aveti nevoie!

Care sunt avantajele utilizarii pungilor pentru curierat personalizate?

Functia de baza a plicurilor de acest tip este de a conserva in cele mai bune conditii continutul. Ele asigura un nivel ridicat de protectie pe parcusul transportului, iar firmele de curierat au recurs la aceasta metoda si pentru a asigura clientii de integralitatea coletelor. Sunt o alternativa excelenta la cutii, reduc costurile de transport si pot fi produse in multe stiluri, personalizate si chiar reutilizate! 

Pe langa faptul ca sunt usoare, rapid de manevrat si asigura protectia produsului, pungile de curierat personalizate sunt reciclabile, pot fi confectionate din materiale reciclate, chiar si biodegradabile.

Acest tip de ambalaj poate contribui semnificativ la imaginea marcii dumneavoastra, contactati echipa Diax pentru a discuta despre ce tipuri de pungi personalizate putem dezvolta impreuna!