Design ambalaje

Haideti sa vorbim despre cea mai recenta achizitie pe care ati facut-o! De ce ati cumparat tocmai acel brand? Era ceva de care cu adevarat aveati nevoie sau a fost o decizie impulsiva, emotionala? Probabil tocmai datorita ambalajului ati ales sa cumparati acel produs!

Chiar acesta este scopul designului  de ambalaj: este factorul care in final vinde produsul. Ambalajul atrage atentia si joaca un rol semnificativ in decizia de achizitie. Proiectarea ambalajelor este un aspect foarte important, acesta ajuta la diferentiere, iar produsul este scos in evidenta in comparatie cu altele similare atunci cand toate detaliile legate de ambalaj sunt considerate. 

Proiectarea ambalajelor este o etapa extrem de importanta in mixul de marketing al brandului dumneavoastra. Structura packagingului si grafica pot fi unicele diferentiatoare de brand, iar in strategia de comunicare trebuie sa fie prioritizate aspectele cu adevarat importante ale produselor dumneavoastra.

Poate ati observat si ca in ultimii 4-5 ani viteza de reimprospatare a ambalajului pare sa joace un rol important in activitatea de brand. Multe marci consacrate actioneaza prompt in sensul acesta pentru ca isi doresc sa ramana relevanti prin schimbare.  Designul de ambalaj este o alegere strategica in cadrul mixului de marketing, nicidecum un proiect singular. 

Echipa Diax dezvolta design de ambalaj pentru o serie de branduri din pharma, food, cosmetice si cu siguranta putem raspunde oricaror intrebari pe aceasta teama. Va putem ajuta sa construiti de la zero un ambalaj atragator sau sa refaceti conceptul celui actual astfel incat produsul dumneavoastra sa devina remarcabil!