Etichete de compozitie

Urmarirea instructiunilor de pe etichetele de compozitie si ingrijire a articolelor de imbracaminte ofera asigurarea ca aspectul si potrivirea hainelor vor fi mentinute dupa tratamente repetate de curatare. In calitate de producatori, importatori si comercianti cu amanutul, valoarea marcii dumneavoastra depinde de aspectul fiecarui produs. Cum va asigurati ca etichetele plasate pe produs sunt usor de inteles pentru consumatori, respectand in acelasi timp cerintele comerciale nationale si internationale? Luati legatura cu expertii nostri si vom crea impreuna eticheta perfecta!

Hainele se pot micsora atunci cand sunt spalate la temperaturi ridicate, iar culoarea lor  se poate estompa rapid daca eticheta de compozitie nu contine instructiuni corecte.

Acest lucru poate oferi utilizatorului final o impresie proasta in ceea ce priveste calitatea articolelor vestimentare si inseamnă ca imbracamintea trebuie inlocuita mai devreme, ceea ce este o risipa atat a muncii, cat si a resurselor. Din fericire, acest lucru poate fi prevenit cu usurinta prin utilizarea etichetelor de inalta calitate cu instructiunile de spalare corecte.

3 pasi simpli pentru a crea eticheta de compozitie perfecta

1 – tipul etichetei

Etichetele pot fi imprimate pe  1 sau 2 fete (util dacă aveti multe informatii), iar tehnologia noastra de imprimare este potrivita pentru orice tip de spalare, calcare si curatare chimica.

2 – tipul materialului 

Este logic ca hainele sa ofere confort si siguranta, iar etichetele care va ating pielea nu pot fi mai prejos. De aceea, etichetele noastre de compozitie sunt luxoase la atingere si pot fi produse pe o varietate de materiale precum bumbac, poliamida sau poliester satinat reciclat. 

3 – tipul imprimarii si finisarii

Tehnologia de care dispunem ne permite sa oferim o gama larga de culori pentru imprimare pe baza de apa, prin transfer termic sau serigrafie, iar etichetele pot fi livrate in rola, taiate sau pliate.

Lucruri mai putin cunoscute despre etichetele de compozitie

  • tara in care este cusuta imbracamintea este tara de origine mentionata pe eticheta de compozitie si ingrijire
  • etichetele de compozitie trebuie sa fie atasate permanent astfel incat sa fie usor accesibile consumatorului la punctul de cumparare. In general sunt plasate in cusatura laterala a hainei
  • producatorul sau importatorul care conduce productia este responsabil pentru acuratea instructiunilor de ingrijire
  • un produs poate fie importat fara eticheta de compozitie si ingrijire, dar aceasta trebuie atasata inainte ca produsul sa fie vandut

 

Daca sunteti gata sa creati eticheta perfecta, luati legatura cu expertii nostri