Ambalaje si solutii afisare produs

Oricine poate plasa un produs intr-o cutie din carton si il poate numi ambalaj. Dar daca ati vedea un raft plin cu cutii din carton, ce factori v-ar ajuta sa decideti ce cutie sa alegeti? 

De peste 10 ani proiectam si producem solutii pentru afisare, transport si etichetare, suntem cu adevarat pasionati de asta si asteptam sa ne contactati ca sa va demonstram! 

Avem mijloacele necesare pentru a combina diverse materiale si procese, pentru a crea afisaje convingatoare la punctul de vanzare, cutii si pungi configurate si asamblate corect pentru a rezista la manipulare si orice tip de solutii de ambalare personalizate conform cu cerintele dumneavoastra!

Ce rol au ambalajele si solutiile de afisare in procesul de cumparare?

Ambalajele si solutiile de afisare produs au profiluri diferite. Standurile de prezentare sunt privite ca o extensie a reclamei, au capacitatea de a genera constientizare, de a crea o conexiune emotionala si de a transmite mesaje cheie. Pe de alta parte, ambalajele, ca parte din produs, sunt ceva mult mai real, rational prin natura lor. Pe masura ce consumatorii se apropie de decizia de cumparare, ei cauta pe ambalaj informatii cheie si asigurari. Ambalajele pot fi de asemenea foarte eficiente in stimularea achizitiilor impulsive, in special atunci cand sunt cuplate cu un mesaj pret/valoare. 

Ne-am ghidat dupa “simplu si convingator” si am avut mereu succes cu solutiile oferite! O imagine relevanta si un mesaj rapid sunt eficiente in timp ce o prezentare complexa este aproape intotdeauna ignorata. 

Putem proiecta si produce aproape orice afisaj promotional pentru punctele de vanzare, confirm cerintelor dumneavoastra specifice. Imprimam pe o mare variate de materiale (inclusiv lemn, plastic, sticla si metal) si suntem siguri ca va putem oferi orice aveti nevoie pentru evidentierea marcii pe care doriti sa o promovati!

Aveti nevoie de un ambalaj pregatit pentru expunere pe raft, pentru transport sau alta solutie de prezentare? Doriti o contributie creativa la designul ambalajului pe care il folositi deja pentru produsele dumneavoastra? Echipa Diax Solutions va lucra cu dumneavoastra de la concept pana la finalizare, oferind produsul perfect conceput, potrivit cu imaginea si cerintele marcii.