Certificari

Cand cautati un furnizor de ambalaje, etichete sau semnalistica ar trebui sa luati in considerare mai multi factori – daca furnizorul este certificat ISO fiind unul dintre acestia. Acest standard contine specificatii pentru produse, servicii și sisteme care sunt utilizate pentru a asigura calitatea, siguranta si eficienta. Pentru a garanta aceste elemente, Standardul Sistemului de Management al Calitatii pune un accent mare pe consecventa, imbunatatirea satisfactiei clientilor, imbunatatirea continua si obtinerea de rezultate excelente. Alegeti Diax Solutions pentru succesul pe care il putem aduce impreuna marcii dumneavoastra!

Calitatea conteaza! Standardele de calitate pentru ambalare conteaza!

Ca o afacere cu adevarat centrata pe client, Diax considera compania ca o extensie a afacerilor clientilor nostri. Folosind principiile ISO ca un cadru pentru tot ceea ce facem, ne asiguram nu numai ca nevoile si asteptarile dumneavoastra vor fi depasite in mod constat, ci si ca putem reduce costurile printr-un management eficient al productiei pentru orice proiect la care lucram.

La Diax respectam reglementarile pentru ca vrem sa ne asiguram ca produsele noastre indeplinesc si depasesc standardele ISO! Oferim solutii de ambalare si etichetare care sunt eficiente, constiente de mediu si sustinute de teste de calitate. Atunci cand alegeti Diax ca furnizor de ambalaje, etichete sau semnalistica veti beneficia de toate aceste avantaje pentru clientii dumneavoastra!