Stickere podea

Stickerele pentru podea pot fi utilizate in scopuri publicitare in magazinul dumneavoastra cu amanuntul sau locatia comerciala, iar natura lor subtire si rezistenta la alunecare le face suficient de durabile pentru traficul pietonal. 

Merita sa luati in considerare acest tip de publicitate, mai ales plasat acolo unde clientii dumneavoastra au privirea orientata in jos!

Atentie! Clientii dumneavoastra se uita in jos!

Oamenii petrec peste 4 ore pe zi privindu-si telefoanele, inclusiv in timp ce fac orice altceva: mananca, fac naveta, conduc, fac exercitii fizice, merg pe jos, etc. Suntem de fapt obisnuiti sa facem mai multe sarcini cu un telefon in mana. Asa ca nu va puteti astepta sa ne uitam tot timpul in sus! 

Stickerele de pardoseala nu sunt cel mai nou produs in piata, dar sunt acum mai relevante si mai utile ca niciodata. Daca vi se pare oarecum umil sa puneti sigla dumneavoastra pe podea, ar fi timpul sa reconsiderati asta. Daca obiectivul dumneavoastra este ca mesajul sa ajunga cu adevarat la clienti, considerati cateva idei de marketing cu stickere pentru podea pentru urmatoarea campanie. Este foarte mare probabilitatea ca o reclama pe pardoseala sa fie exact acolo unde o vor vedea clientii!

Dincolo de lucrul in tandem cu obiceiul consumatorilor de a sta cu telefonul in mana, o campanie de marketing cu stickere de podea poate veni cu o serie intreaga de avantaje. Aceste produse sunt extrem de versatile, au cost redus si fac posibila pozitionarea in orice spatiu dat, fara a obstructiona traficul pietonal. Asta inseamna ca le puteti plasa exact acolo pe unde oamenii merg, nu intr-un colt indepartat, motiv pentru care sunt si laminate cu un strat anti-alunecare!

Poate ati observat si o tendinta noua in fotografiile distribuite pe social media? Pe langa selfie-uri, oamenii isi fac adesea fotografii cu picioarele! Aceasta nu este o surpriza, avand in vedere ca telefoanele si atentia lor sunt indreptate in acea directie. Acest lucru poate fi de bun augur pentru campania dumneavoastra de marketing cu stickere pentru podea. Luati in considerare utilizarea stickerelor pentru pardoseala in cadrul campaniei dumneavoastra de marketing si contactati chiar astazi echipa Diax.