Bannere publicitare

Doriti sa cresteti vizibilitatea brandului dumneavoastra? Un banner personalizat potrivit poate atrage atentia unui potential client, mai ales in situatii de trafic intens sau evenimente aglomerate.

Oferim bannere publicitare personalizate pentru fiecare tip de afacere si mediu de expunere – restaurante, magazine, expozitii comerciale – cu o gama larga de modele de inalta calitate, usor de configurat si instalat. 

Pentru inceput, alegeti doar stilul care se potriveste cel mai bine afacerii sau proiectului dumneavoastra: banner publicitar din vinil (cu optiuni pentru exterior si interior), banner retractabil (inclusiv optiuni pentru expozitii comerciale de interior sau evenimente in aer liber), banner din material textil (pentru expozitii, restaurante si multe altele) si banner tip plasa (o varianta des utilizata pentru exterior). 

Ce tip de banner publicitar ar trebui sa alegeti pentru afacerea dumneavoastra?

Bannerele produse de noi sunt concepute avand in vedere diverse utilizari. Deci, atunci cand alegeti un tip, va recomandam sa incepeti prin a va intreba unde si cum planuiti sa il afisati.

Pentru utilizare in aer liber. Bannerele din vinil sau PVC sunt rezistente la decolorare si intemperii. Tipul plasa (mesh) este, de asemenea, o optiune grozava, deoarece textura 70-30 lasa vantul sa treaca, insa acest tip de banner este usor transparent, mai putin vibrant decat vinilul. Bannerul tip plasa functioneaza bine cu fonturi si imagini mari, iar pentru un design mai complex, recomandam un banner din vinil.

Daca lucrati cu un spatiu deschis, o varianta atragatoare sunt si bannerele noastre retractabile, de sine statatoare, iar acestea pot fi imprimate si pe ambele fete.

Pentru utilizare in interior. Puteti opta pentru bannere publicitare clasice, iar daca spatiul de lucru sau configurarea evenimentului o cere, bannerele noastre retractabile sunt intodeauna o solutie buna! 

 

Un banner publicitar expus la intrarea in magazine poate spori vanzarile in mod substantial! Avantajele marketingului realizat cu bannere publicitare sunt de necontestat, printre ele aflandu-se gradul de vizibilitate mare si rezistenta foarte buna a imaginilor in timp. Daca va ganditi la unul sau mai multe din produsele prezentate mai sus, dar aveti nevoie de mai multe informatii, contactati echipa Diax Solutions!