Inscriptionari auto

Inscriptionarile auto sunt o modalitate indrazneata de a va prezenta produsele si serviciile catre mii de oameni! 

Un design eficient este atragator si ofera imediat cele mai importante informatii despre afacerea dumneavoastra. Soferii au la dispozitie doar cateva secunde pentru a percepe inscriptionarea masinii, asa ca este important sa alegeti un model grozav! 

Este publicitatea prin inscriptionare auto o investitie buna?

Sunteti o companie locala in cautarea unor modalitati inovatoare de a va comercializa produsele si a va creste baza de clienti? 

V-ati automatizat deja stategia de marketing online si doriti sa duceti publicitatea pentru brandul dumneavoastra la un alt nivel? 

E timpul sa luati in considerare inscriptionarile auto. Aceasta este o forma de marketing in care puteti investi chiar astazi, mai ales daca doriti sa vizati populatia locala. Spre deosebire de campaniile de reclame digitale, acest tip de publicitate nu poate fi pur si simplu “dezactivat”.  

O masina inscriptionata inteligent are potentialul de a capta atentia tuturor! De fapt, 98% din conducatorii din trafic au indicat ca observa reclamele aplicate pe masini. Se spune ca acest tip de publicitate capteaza chiar de 2.5 ori mai multa atentie decat un panou static si poate aduce cel mai mare impact pentru prestatorii de servicii, cum ar fi instalatorii, electricienii si constructorii.

 

Beneficiile inscriptionarii auto:

Publicitate subtila, dar eficienta: spre deosebire de publicitatea pe retelele sociale si contactarea clientilor dumneavoastra print mesaje text, nu veti folosi o abordare “push” pentru a va prezenta numele companiei. In schimb, orice potential client vede inscriptionarea masinii. Este o forma naturala de publicitate care este inca foarte eficienta.

Expunere excelenta: afacerea dumneavoastra castiga mai multa expunere de fiecare data cand masina este condusa. O masina inscriptionata este o modalitate excelenta de a atrage atentia atunci cand calatoriti pe plan local sau chiar pe distante mai lungi.

Eficienta din punct de vedere al costurilor: aveti deja vechiule pentru service sau livrari? Ar fi foarte bine daca le-ati inscriptiona! Folosirea foliilor auto transforma vechiculul dumneavoastra intr-un panou publicitar mobil!

Durabil si usor de schimbat: cu vehiculele inscriptionate nu trebuie sa investiti intr-un vechicul nou daca doriti sa faceti upgrade sau sa va schimbati anuntul. Tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti ambalajul si sa fixati unul nou. Costul unei revopsiri totale cu siguranta este mai mare!

Protejeaza vehiculul: o inscriptionare auto poate proteja integritatea vehiculului. Laminarea adauga un strat suplimentar de protectie, prevenind uzura sau deteriorarea prin zgarieturi.

 

Echipa de designeri Diax se va asigura ca oamenii inteleg cine sunteti si ce faceti dintr-o singura privire! Contactati-ne chiar astazi pentru serviciul de inscriptionare auto