Decupare digitala

Pentru tirajele mici sau materiale speciale, solutia optima este masa de finisare digitala Zund instalata in fabrica noastra din Bucuresti, deoarece elimina costul si timpul necesar realizarii stantelor clasice. Prin decupare digitala se pot finisa produse mai mari, se pot realiza detalii mai fine si lucrari cu un grad mai mare de creativitate.

decupare digitala 02
decupare digitala 01

Investitia intr-un echipament de finisare computerizata de tip “flatbed” de noua generatie permite realizarea integrata de finisari multiple precum decupajele precise si de finete, biguri fara erori, formare si marcare ambalaje cu braille, taiere “kiss cut” a primului strat al etichetelor autocolante in forme speciale, etc. 

Noua tehnologie inlocuieste cu succes stantarea clasica si face posibile cele mai creative finisari, fara costuri pentru realizarea stantelor clasice sau pentru alte operatiuni de setare initiala. Se obtine si o importanta optimizare a termenului de productie si o libertate absoluta pentru orice idee creativa.

Softul de realizare a montajelor pentru produse de tipar digital cu forme speciale, obtine o eficientizare a consumului de material de pana la 65% si de 99% a timpului alocat, fata de un operator uman experimentat. Aceste eficientizari se regasec in final intr-un pret cu adevarat competitiv de care puteti beneficia pentru orice lucrare de tipar digital comandata.

De asemenea, datorita tehnologiei de decupare digitala, neavand conditii de tiraj minim, putem prezenta mostre pe o gama variata de materiale, iar asta ne ajuta sa avem partenerii fericiti!