cutii imprimate personalizate

5 cele mai solicitate tipuri de cutii imprimate personalizate

Cuprins

Cutiile simple, nepersonalizate, sunt necesare pentru distributie, insa, pentru a atrage atentia clientilor si pentru a-i convinge sa cumpere, e nevoie de folosirea unor cutii personalizate. Prin personalizare, cutiile devin ambalajele ideale pentru protejarea si promovarea articolelor.

Si imprimarea cutiilor este foarte benefica producatorilor, pentru ca, astfel, si marca, si articolele devin mai usor de recunoscut, deci mai usor de cumparat. Cu cat exista mai multe produse cu caracteristici similare de la producatori diferiti, cu atat mai util este un ambalaj care pune in valoare continutul.

Unul dintre cele mai bune moduri de a atrage un client intr-un locatie de vanzare cu amanuntul este prin a oferi ceva de la care sa nu-si poata muta privirea. Cele mai numeroase solicitari de la clienti au fost pentru urmatoarele tipuri de cutii:

1. Cutii unicolore cu imprimare folio

Cutiile unicolore capteaza un maxim de atentie datorita simplitatii si elegantei lor. Un mare avantaj al acestui tip de cutii este acela ca sunt foarte usor de imprimat, iar informatiile ies in evidenta cu atat mai tare.

Tiparirea informatiilor cu folio auriu sau argintiu nu doar ca atrage atentia, dar confera cutiilor si un aspect premium.

2. Cutii cu grafica deosebita

Folosind elemente grafice abstracte pe materiale cu finisaj lucios, se obtin rezultate spectaculoase. Si cu cat aspectul este mai deosebit si mai atragator, cu atat clientii doresc sa afle mai multe despre marca si despre produsul dumneavoastra.

3. Cutii cu tema eco

Pentru produsele bio, ecologice, organice, clientii nostri au ales cutii din carton natur, cu elemente grafice foarte simple, cu foarte putine culori.

4. Cutii cu mesaje

Pentru unele produse, este util ca imprimarea sa nu scaoata in evidenta exteriorul unei cutii, ci interiorul si continutul acesteia. Iar o cutie simpla, cu un mesaj adecvat produsului face o impresie de neuitat clientilor.

5. Cutii cu logo-uri in relief

Imprimarea in relief a logo-ului este o metoda distinctiva a cutiilor destinate produselor premium si de lux. Desi o tehnica scumpa, este o modalitate prin care se pune foarte bine in valoare continutul cutiei.

Pe langa aceste variante, cele mai solicitate in acest moment, producem si alte tipuri de cutii. Contactati-ne in legatura cu proiectele dumneavoastra si gasim impreuna solutia ideala ca functionalitate, aspect si cost.

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

ARTICOLE RECENTE